Sålda objekt

Satsa på oss

Vi säljer objekt i övriga världen

Visst vill även Ni ha resultat! Satsa på oss eller andra mäklare som visar Er fastighet på större marknader. Hemnet och Sverige är smått. Världen är stor.

Se våra försäljningsobjekt på:

schweden-immobilien-online.de

Florida - en helt ny värld

Vi är etablera på markanden i Florida

Kanske vill Ni som många andra bo i Sverige på sommaren och i Florida på vintern? Vi hjälper Er i båda ändarna!

Att köpa en fastighet i Florida kan vara ditt livs största affär. Vi på mäklargruppen arbetar som förmedlare i fastighetsaffärer främst till svenskar med utsikt att skapa en ny framtid i Florida. Mäklargruppen finns på plats i Florida och vi talar svenska.

Flertalet objekt i Florida finner Ni på:

Florida-maklargruppen

Köpa fastighet

Var väl förberedd

Plötsligt finns drömhuset ute till försäljning. Kanske handlar det om en jordbruksfastighet som skulle kunna garantera avkastning och barnens trygga uppväxt, eller kanske ett hyreshus med sjöutsikt och möjlighet till eget boende?

Att ha ett lånelöfte hos Er bank ökar Era handlings-möjligheter när Ni finner vad Ni söker.Vi på Mäklargruppen hjälper gärna till med att ordna ett lånelöfte via våra kontakt-personer. Vi har ett bra samarbete med alla andra banker och finansinstitut.

Sälja fastighet

Ansvar, kunskap och omtanke

Att sälja sin fastighet eller bostadsrätt är för de flesta en stor händelse. Därför är det viktigt att man som säljare får professionell rådgivning i alla stadier av denna affär.

Mäklargruppen är den personliga mäklarbyrån som kan erbjuda en mer individuell kontakt och skräddarsy försäljningen, utifrån Era önskemål och förutsättningar.

Hos de stora mäklarkedjorna blir Ni en i mängden. Hos oss är det Ni som är viktiga - det vinner Ni på.