• Sälja bostad

Vägen till en lyckad försäljning

Det är viktigt för oss att du får en insikt i om hur en försäljning går till och delar med oss av våra kunskaper till dig för att just din försäljning ska gå helt rätt till.

Sälja bostad

Ansvar, kunskap och omtanke

Att sälja sin fastighet eller bostadsrätt är för de flesta en stor händelse. Därför är det viktigt att man som säljare får professionell rådgivning i alla stadier av denna affär. Mäklargruppen är den personligare mäklarbyrån som kan erbjuda en mer individuell kontakt och skräddarsy försäljningen, utifrån Era önskemål och förutsättningar. Hos de stora mäklarkedjorna blir Ni en i mängden. Hos oss är det Ni som är viktiga - det vinner Ni på.

1. Värdering

Vi vet att rätt utgångspris är avgörande för en lyckad försäljning. Det är många faktorer som tillsammans påverkar marknadsvärdet. Vi börjar med därför med att göra en grundlig värdering på plats hemma hos Er. Ni får också en genomgång av det rådande marknadsläget och de faktorer som påverkar. Tillsammans kommer vi överens om ett försäljningsupplägg och vårt arvode.

2. Förberedelser

Förberedande arbete är A och O för en lyckad försäljning. Därför är vi noggranna och ser till att inte lämna något åt slumpen. Dels handlar det om rationella frågor, som att hantera faktauppgifter om fastigheten/bostadsrätten. Det rör sig dels också om information från myndigheter och låneinstitut och att ta fram funktionella och snygga ritningar. Men det handlar också om emotionella aspekter som styling, foton och att presentera Er bostad med rätt känsla.

3. Marknadsföring

Vi på Mäklargruppen kan genom våra kontakter på såväl lokal som internationell nivå erbjuda en tung och träffsäker marknadsföring. Våra språkkunskaper är en självklarhet, eftersom vi riktar oss till hela EU. Lita på att Er bostad visas på alla ställen där det finns spekulanter: samtliga betydelsefulla bostadssajter, annonser i dagspress, vårt eget spekulantregister, utskick i närområdet samt utställningar på vårt centrala kontor och i banker.

4. Visning

Vi som arbetar på Mäklargruppen är alltid engagerade och lyhörda. En positiv inställning och flexibilitet är enligt oss helt avgörande. Det innebär att vi är väl pålästa inför varje visning, samtidigt som vi är förberedda med skyltar, objektsbeskrivningar, måttband & kompass, samt ett glatt humör. Vi ser till att Er fastighet/bostadsrätt visas upp från sin absolut bästa sida. Lunch-, kvälls- eller söndagsvisning? Tillsammans med Er skräddarsyr vi den bästa lösningen.