• Florida
loading...

Fastigheter i Florida

Nyare villor med 3-5 sovrum och tvåbilsgarage i sydvästra Florida.
Nära till stränder, golfbanor och affärer.
Säsong hela året innebär god uthyrningspotential.


Mäklargruppen erbjuder nu möjlighet att förvärva fantastiska boenden eller investeringar i en expansiv marknad med mycket bra priser. I sydvästra Florida kan man fortfarande komma över en villa med pool och egen båtbrygga för ca 2 miljoner svenska kronor. En egen villa med båtbrygga och kanske ett par enklare villor för uthyrning är ett bra investeringsalternativ. Vid uthyrning på årsbasis brukar vi ha ett 20-tal intressenter sedan finanskrisen i USA.
Ett stort antal amerikanare har arbete men sedan krisen dessvärre ingen möjlighet att låna till husköp. Köp av hyresbostaden efter ett antal år, när kredit betyget förbättrats, är vanligt förekommande. Möjlighet finns även till korttidsuthyrning av lite lyxigare villor, med en veckohyra mellan 8 000 och 20 000 kronor. En perfekt kombination av semesterboende och investering.

www.florida4you.se

Våra erbjudanden


Vi kan erbjuda friliggande villor, villor i bevakade områden (s.k. golf resorts), ägarlägenheter (friliggande eller i resorter), bostäder direkt på stranden, men framför allt med pool och egen båtbrygga – valet är Ert! Gå in på vår serviceknapp under objekt i Florida och specificera Era önskemål, eller skicka ett mail, så kontaktar vi Er.

Husen här är moderna och rymliga. De är oftast byggda i betong i ett plan och har dubbel-
garage, en trädgård på ca 1 000 m², samt altan under tak. Precis som i Sverige är det läget
som bestämmer priset. Storleken på husen varierar oftast mellan 130 och 250 m² och har
minst 3 sovrum och 2 badrum. Priser från 850 000 kr och uppåt.

Licensierade mäklare i Sverige och Florida

Samarbetet med oss kostar Er ingenting eftersom säljaren betalar vår avgift. Om Ni investerar genom oss hjälper vi dessutom till med alla anslutningar
och myndighetskontakter. Eftersom vi är licensierade mäklare i Sverige och Florida har vi både kunskap och erfarenhet som Ni kan dra fördel av. En
annan förmån är att vi kan förmedla samtliga fastigheter till salu på marknaden, oavsett vilken mäklare som fått in objektet till försäljning. Vi kan därmed representera Er och med vårt know-how ordna en bästa möjliga investering för Er.

Mäklaryrket är helt annorlunda i Florida eftersom vi kan sälja alla fastigheter som finns på marknaden, oavsett vilken mäklare som taget in objektet till försäljning. Vi kan därmed representera Er och med vår erfarenhet ordna den bästa möjliga investering för Er. Marknaden i södra Florida är gynnsam för fastighetsförvärv, och en investering i befintliga hus är en extra säkerhet. De senaste 12 månaderna har priserna gått upp ca 12 % och man förväntar sig
en ytterligare prisuppgång. Floridahalvön erbjuder ett liv i ett skönt vinterklimat för hela Nordamerika med ca 350 miljoner människor.

Vårt närmsta arbetsområde

Vi arbetar först och främst på Floridas västkust, i Fort Myers, Cape Coral och Naples, som ligger med solnedgång över Mexikanska Golfen. Avståndet till Miami är ca 23 mil. På denna sida av Florida finns inte mycket av det turistliv och de höga priser som dominerar Atlantsidan. Här är Amerikanarnas och Kanadensarnas eget paradis, där de ofta vistas hela den kalla årstiden. Under senare år har även ett flertal Européer hittat hit och det har blivit ett mångfasetterat samhälle. Flygplatsen, som byggts ut för tredje gången, är ibland de 50 mest trafikerade i hela USA. Cape Coral har valts till USA: 4:e populäraste stad!

Klimatet i Florida

Florida kallas många gånger för ”The Sunshine State” och bjuder på mer än 3000 soltimmar om året!  Sommrarna är mycket heta med halvtropiskt klimat och hög luftfuktighet. Sommaren varar från juni till början av oktober. Allra varmast är det i juli och augusti. Medeltemperaturen är då uppemot 33 C grader samtidigt som luftfuktigheten är närmare 100 %. På natten är det omkring 25 C grader varmt, så nätterna erbjuder inte så mycket svalka som man skulle kunna tro.  Temperaturen ligger under vinterhalvåret fram till mars på en medel temperatur 25 grader.

Det mycket behagliga klimatet med en medeltemperatur under dagen på ca 25 grader gör Florida till en populär destination för semesterfirare och permanentboende. Visst tar det en stund att flyga hit från Europa, men det är det värt! Servicen här är oslagbar och flygtrafiken till
Florida ökar markant. Och visst finns det fantastiska fördelar men klimatmässigt i är Florida oslagbart.

Välkommen till Florida !